Årsredovisning

Aktiebolaget trav och galopp

2013

”Hästen är din”.

”HÄSTEN ÄR DIN” – TRAV-SUCCÉ i TV4

29 mars 2013 sändes premiärprogrammet av ”Hästen är din” i TV4.

I programmet vann någon en travhäst för en dag. Äventyret inleds med ett besök i stallet för att lära känna sin häst, för att på tävlingsdagen sedan få en VIP-dag på V75 när hästen startade. Dessutom tio procent av summan som hästen eventuellt sprang in i loppet.

Kanal 75 producerade programmet som blev en tittarsuccé. Planerade tio program utökades och totalt sändes ”Hästen är din” 27 gånger under premiäråret.
- Programmet har varit en tittarsuccé främst bland kvinnor och yngre vilket gjort mig extra glad. Att det dessutom blivit nya hästägare och spridit enormt med glädje har varit det bästa med att jobba med serien, säger Annette Mörk, producent på Kanal 75.

Elva vinnare av ”Hästen är din” fick uppleva att hästen även vann på V75. Sammanlagt delades det ut nästan 180 000 kronor till vinnarna.
- Programmet har varit en stor glädjespridare för travsporten och har gett spännande och känslosamma ögonblick för både vinnarna och för oss tittare. Tack vare programmet har fler fått uppleva hästägarglädje när den är som starkast, med en delägd häst som startar på V75, säger Henrik Högström på Svensk Travsport.